×

Over IDIOT PROOF

(Please note: Dutch and English presskits are available under "Downloads - Presskit")

De Band....               IDIOT PROOF is een back-to-basics rockband en speelt al sinds 1993 alle kleinere en grote zalen plat met het uitgebreide en gevarieerde coverrepertoire. De setlijst laat een lekkere mix zien van muziek uit de jaren 70 en 80 (bijv. AC/DC, Motörhead, Lynyrd Skynyrd, ZZ Top) en muziek uit onze huidige tijd, zoals van bands als Muse, Rammstein, Rage Against The Machine, Metallica..

De krachtige drums, pompende bas, snerpende gitaren en rauwe zangstem nodigen het aanwezige publiek uit om lekker mee te doen. Van de kleinste kroeg tot het grootste festival, IDIOT PROOF imponeerde op alle bezochte locaties met zijn klasse en professionaliteit. De covers worden met overtuiging op het aanwezige publiek uitgestort. Niet naspelen, maar beleven, dàt is IDIOT PROOF!

 

De Referenties....      Inmiddels is een lange lijst van locaties onstaan waar IDIOT PROOF heeft gespeeld. En vaak wordt de band op herhaling teruggevraagd. De band speelt niet alleen binnen de eigen provincie Brabant, maar zeker ook daarbuiten. Zoals locaties in de provincies Zeeland, Limburg, Gelderland, Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland, Friesland, Utrecht, Overijssel en zelfs buiten de landsgrenzen speelde IDIOT PROOF op podia in België, Denemarken, Luxemburg, Duitsland en Oostenrijk.

 

De Mannen....

Patrick van Riet - drums, zang
Dick Kampen - bas, zang
Richard van Leeuwen - gitaar
Frans Gooren - zang, gitaar

Join Us

We respect your privacy